Box Nyhetsbrev

Ja tack, jag vill gärna att ni håller mig uppdaterad via Box Nyhetsbrev. Sätt upp mig på listan!

Anmälan

Så här gör du för att anmäla fatet till buteljering.

För uthämtning i Tyskland och Danmark.
Sista anmälningsdag för uthämtning 2018:
Från och med 17 februari OSA 3 januari
Från och med 17 mars OSA 24 januari
Från och med 14 april OSA 21 februari
Från och med 19 maj OSA 28 mars
Från och med 16 juni OSA 25 april
Från och med 14 juli OSA 23 maj
Från och med 20 oktober OSA 29 augusti
Från och med 17 november OSA 26 september
Från och med 15 december OSA 24 oktober (Endast utlämning i Tyskland)

För uthämtning i Estland så är deadline för resan 15-17/6 den 6/5 och resan 3-5/8 den 23/5

Fyll i uppgifterna nedan (alla är obligatoriska),

Buteljeringsanmälan

Vi vill gärna höra från dig! Vänligen fyll i formuläret och vi kommer att komma i kontakt med dig inom kort.
  • (Måste vara jämnt delbart med 6)
  • Önskar du spädning, ange alkoholhalt +500kr (vi späder som lägst till 48%, OBS sherryfat 54%)
  • OBS du kan inte välja att både ha text + bild.
  • Accepterade filtyper: jpg, jpeg.
  • Kontaktuppgifter

  • *obligatoriska fält

När vi har mottagit din anmälan, skickar vi en enkel bekräftelse till dig. Det är ditt kvitto på att vi har fått din anmälan och det är viktigt att du försäkrar dig om att den gått fram. Ser du något i bekräftelsen som behöver ändras, meddela oss omgående vad som ska korrigeras.

Observera att ditt fat måste ha fyllt tre år (1-2 år för det förlagrade receptet) senast samma datum som buteljeringsomgångens  sista anmälningsdatum, för att kunna anmälas till den buteljeringsomgång du väljer.