Box Nyhetsbrev

Ja tack, jag vill gärna att ni håller mig uppdaterad via Box Nyhetsbrev. Sätt upp mig på listan!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Box Early Days Collection kommer till Göteborg

Alla whiskyintresserade västkustbor kan boka in ett besök på Mitt Kök i Göteborg mellan den 30 oktober och 2 november. Box ställer ut även i år och temat är The Early Days Collection, den första serien av buteljeringar från världens nordligaste destilleri. Förstlingen The Pioneer sålde slut på 6 timmar i juni och i december är det dags för The Challenger. Mitt Kök-mässan är ett utmärkt tillfälle att träffa oss, prova The Pioneer och vår festivalbuteljering The Festival.

Vi har dessutom ett riktigt bra mässerbjudande på ankare av ungersk ek.

Vi syns i Göteborg!