Box Nyhetsbrev

Ja tack, jag vill gärna att ni håller mig uppdaterad via Box Nyhetsbrev. Sätt upp mig på listan!

Box Whiskyakademi

Välkommen till Box Whiskyakdemi.
­Sveriges mest omfattande och en av världens mest
ingående utbildningar för whiskyentusiaster.

Under akademiveckan får du en detaljerad genomgång av den ädla konsten att producera maltwhisky. Du får handfast arbeta med varje del i processen från malning av malten till fyllning av fat. Hela tiden under ledning av vår engagerade och kunniga personal med destillerichef Roger Melander i spetsen. Du får varje moment förklarat ingående för dig, vad som händer, varför det händer och vilken betydelse det har.

Som deltagare i Box Whisky-akademi får du mala, mäska, jäsa, destillera och slutligen tappa destillatet på det fat du själv valt ut. Självklart får du också möjlighet att köpa ditt eget fat med personalrabatt. ­Du har ju i princip varit anställd vid destilleriet en hel vecka.

Det praktiska arbetet varvas med teoripass. Under ledning av magister Melander får du sitta i skolbänken och på djupet lära dig teorin bakom de olika delarna i processen. Veckan avslutas med en examination där du på ett lättsamt men seriöst sätt får tentera av de kunskaper du fått med dig.

Under hela vistelsen bor du på charmiga Länsmansgården där du tas om hand med vana whiskyhänder. Självklart ingår alla måltider, boende och transporter och för att riktigt ta vara på tillfället så blir det whiskyprovningar varje kväll.

Du får under fem dagar lära dig det mesta om whisky och hur den tillverkas, både teori och praktik.
Utbildning, whiskyprovningar och helpension med 4 nätters övernattning på Länsmansgården, Lugnvik, för 15 000:- per person.
Kurstillfällen:
v.12 18-22 mars.
v.21 20-24 maj.
Bokar gör du på besok@highcoastwhisky.se.
I anmälan vill vi ha namn, postadress och tel.nr.
Bokningen är bindande.
Begränsat antal platser.

 

Bokning görs genom att maila in nedanstående uppgifter och önskad akademivecka till besok@highcoastwhisky.se

Namn:

Adress:

Telnr:

e-post:

Tröjstorlek: