Box Nyhetsbrev

Ja tack, jag vill gärna att ni håller mig uppdaterad via Box Nyhetsbrev. Sätt upp mig på listan!

Sista dag för beställning av buteljering

 

20 april är sista anmälningsdagen för buteljering under våren.

Har du fat som fyller 3 år senast under april, eller som redan har passerat 3-års ålder? Då har du möjlighet att buteljera fatet, eftersom det nu får kallas för whisky.
Därmed inte sagt att det är en fullmogen whisky, det beror på vilken typ och storlek av fat du har. Och alla fat är individuella och behöver olika lagringstid.

 

Rekommenderade lagringstider för Ankare 39,25 liter:

Bourbonfat                4-5 år

Sherryfat                    4-5 år

Alla fat av ny färsk ek           3-3,5 år

(svensk, amerikansk, fransk, ungersk)

 

Saknar du information om hur buteljering går till?
Vi mailar kontinuerligt ut buteljeringsinformation till alla fatägare med buteljeringsbara fat, och har du inte fått den informationen, tror vi att det beror på att vi inte har din rätta e-post adress.

 

Därför ber vi dig att berätta det för oss genom att maila till info@boxwhisky.se, så skickar vi allt du behöver veta inför en anmälan till vårens buteljeringsomgång.
Tala också om vilket fatnummer du har.
Och, på så vis får vi ju också möjlighet att uppdatera din e-post adress för framtida utskick!

 

Har du redan mottagit information och vill anmäla fatet till buteljering?

I informationsmailet kan du läsa om hur du gör anmälan.
Undrar du över förfarandet, är du självklart välkommen att ställa frågor till oss.

 

Höstens buteljeringstillfällen

Det kommer att bli två buteljeringstillfällen under hösten. De är i skrivande stund under utarbetande och vi hoppas kunna fastställa de inom en månad.

 

Varma whiskyhälsningar från oss på Box Destilleri.