Box Nyhetsbrev

Ja tack, jag vill gärna att ni håller mig uppdaterad via Box Nyhetsbrev. Sätt upp mig på listan!

Hej Peter och välkommen till Box

Den 6:e maj börjar Peter Söderlind som ansvarig för Box fatägarservice. Peter och hans familj lämnar Göteborg och bosätter sig i Ådalen. Peter är bördig från Ångermanland och hans farfar var timmerflottare vid Sandslåns timmersortering alldeles intill destilleriet.

Peter Söderlind har arbetat i mer än 10 år inom Systembolaget, mest i Sollefteå men även på ölbutiken vid Norra Station i Stockholm och i Nordstan i Göteborg. Han har också haft ledande befattningar inom Systembolaget. Peter har funnits med oss sedan 2007 då han började arbeta för Box på mässor och provningar. Han är också en av våra allra första fatägare

Jag kunde inte tacka nej till möjligheten att få komma till en arbetsgivare som jag tror väldigt mycket på, där jag får utvecklas och ta vara på mitt stora intresse för maltdrycker. Det är en stor omställning för mig och min familj men det är ett välgrundat beslut. Det känns skönt att framtidshopp inte bara finns i storstäderna, säger han.

Vi på Box är mycket glada åt att kunna förstärka vår kundservice och vårt mäss- och provningsteam med en så rutinerad och kunnig person som Peter. Känn dig varmt, varmt välkommen!