Box Nyhetsbrev

Ja tack, jag vill gärna att ni håller mig uppdaterad via Box Nyhetsbrev. Sätt upp mig på listan!

Kökschef sökes

Operativ kökschef

 

Vill du vara med och vidareutveckla vårt varumärke?

Box Destilleri gör singel malt whisky i världsklass. Destilleriet ligger otroligt vackert vid Ångermanälvens strand i Bjärtrå, Kramfors, i hjärtat av Höga Kusten.

Sedan två år har vi ett Besökscenter med reception, shop, café och bistro. Där tar vi emot alla våra besökare och därifrån utgår våra guidade visningar.

Under juni, juli och augusti har vi öppet alla dagar med servering, och vill nu satsa vidare med kvällsservering och beställningar året runt och söker dig som vill vara med och utveckla vår restaurang.

Du ansvara för den dagliga driften, vilket inkluderar förutom matlagning, inköp, leda personal och schemaplanering (säsong), menyplanering, egenkontroll och kontroll av driftskostnader.

Du kommer ges gott om kreativt utrymme och kan utmana dig själv.

Vi söker en mångsidig, kreativ kock med en gedigen bakgrund i restaurang och mötesindustrin.

Du har minst fem års erfarenhet, med relevant yrkesutbildning, och brinner för ditt yrke.

Intresse för whisky är inte ett krav, men positivt.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och ambitiös. Du ska ha god samarbetsförmåga såväl som eget driv och kunna jobba självständigt. Det är självklart att du har en positiv inställning och ett glatt humör där du hela tiden arbetar för att överträffa gästernas förväntningar.

Anställningen gäller heltid med sex månaders provanställning. Arbetstiden varierar och inkluderar både dag, kvälls- och helgarbete.

Vi tillämpar kollektivavtal. Box Destilleri är medlem i Visita. Vid frågor om tjänsten kontakta Catarina Molitor Sjöberg, Besökscenter chef, 070-578 4056.

Maila din ansökan, med personligt brev och CV, senast 20 mars till catarina@boxwhisky.se.

Tillträde i mitten på april och intervjuer kommer ske löpande.