Box Nyhetsbrev

Ja tack, jag vill gärna att ni håller mig uppdaterad via Box Nyhetsbrev. Sätt upp mig på listan!

Prova ditt Ankare

sd1… I STOCKHOLM KOMMANDE HELG

Nu kommer ännu fler möjligheter att prova våra ankarlagringar och träffa Box. Hösten är en intensiv mässtid och vankas det mässa är Box självklart på plats. Både i Stockholm och Örebro har vi med oss erbjudanden som är svåra att motstå. Välkomna!
Nu till helgen är det underbara Mitt Kök i Stockholm i dagarna fyra. Mitt Kök är en fantastisk mässa med massor av smakupplevelser och aktiviteter kring mat och dryck. Box är på plats som sig bör när det vankas godsaker. Mitt Kök arrangeras ute på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Öppettider Mitt Kök
Torsdag 8 nov kl 11.00–18.00
Fredag 9 nov kl 11.00–20.00
Lördag 10 nov kl 09.00–18.00
Söndag11 nov kl 10.00–17.00

ff… OCH I ÖREBRO HELGEN DÄRPÅ

Örebroarna ska naturligtvis också få prova riktigt bra Box-destillat. Succémässan Örebro Öl och Whiskyfestival har på några år vuxit fram som en av landets mest populära whisky- och ölmässor. Har du inte varit där så måste du. Platsen är Conventum Arena på Fabriksgatan 28. Hela Box är på plats så varmt välkomna att träffa oss i montern och prata whisky och fat så det står härliga till, prova också naturligtvis. Läs mer på www.conventum.se/oow

Öppettider
Fredag 16 november kl 15.00–23.00
Lördag 17 november kl 13.00–23.00