Box Nyhetsbrev

Ja tack, jag vill gärna att ni håller mig uppdaterad via Box Nyhetsbrev. Sätt upp mig på listan!

Restaurang

I Visitor Center har vi restaurang med Bistromeny alla dagar kl.11.00-15.00
Under v.27-32, onsdag till lördag har vi kvälls servering med en ala’ carte meny mellan 17.00 -20.00.
Vi stänger kl.21.00.

A la’ carte meny Sommar 2018

Serveras v.27-32 onsdag – lördag 17.00 – 20.00

(vi stänger kl.21.00)

Förrätter

Najadlax med pepparotsemulsion, kavringschips och friterad kapris

98:-

Carpaccio på whiskygravad älgentrécotte, syrade kantareller, västerbottenost och tryffelkräm

119:-

Skagen på handskalade räkor serveras på vårt mörka bröd & toppas med löjrom

109:-

Varmrätt

Grillad norrländsk biff med potatis- och chevrébakelse,

pepparsås på bourbonlagrad whisky samt sparris

279:-

Ugnsbakad lax med primörer & edamamebönor,

sås på gulmorot samt spenatkräm

239:-

Hamburgare på norrländsk högrev, alternativt halloumiburgare, med tryffelmajonnäs, krispig sallad, picklad rödlök, cheddar, BBQ-sås i briochebröd.

Serveras med pommes frites och cole slaw.

165:-

Sommarsallad med betor, chevré och aprikos, slungad i honungsvinägrett.

Toppas med valnötter & balsamicoglace

120:-

Dessert

Vaniljglass smaksatt med Dálvve, karameliserade popcorn, jordgubbar & mynta

79:-

Vaniljpannacotta med rabarberkompott

79:-

Chokladpralin från Fru Hellman

High Coast Edition

35:-


Bistromeny Sommar 2018

Serveras alla dagar i Visitor Center kl.11.00-15.00

  

Grillad surdegsbröd med brie & salami

69:- 

Grillad ciabatta med mozzarella, soltorkade tomater & pesto

65:- 

Västerbottenpaj med kallrökt lax

98:- 

Tunnbrödstrut med kallrökt lax & pepparrot

59:- 

Hamburgare på norrländsk högrev alt. halloumiburgare, tryffelmajonnäs, krispig sallad, picklad rödlök, cheddar, BBQ-sås i briochebröd

Serveras med pommes frites & cole slaw.

150:- 

Sallad med betor, chevre, strimlad aprikoser slungad i honungsvinägrett,

valnötter

115:- 

För de små

Pannkakor med sylt & grädde

35:-