Box Nyhetsbrev

Ja tack, jag vill gärna att ni håller mig uppdaterad via Box Nyhetsbrev. Sätt upp mig på listan!

Sommarpersonal – Guide/Reception/Servering

Vill du vara en i vår whiskyfamilj i sommar?

Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss i underbara Höga Kusten. Är du den som sätter gästen i fokus, behärskar svenska och engelska mycket bra och vill tillbringa sommaren i en unik whiskyfamilj?

 

Vi vill att du har ett öppet sinnelag och vilja lära dig nya saker. Du ska kunna växla mellan att guida, ta emot våra gäster och servera. Har erfarenhet av från besöksnäringen och eller servering är det ett plus samt om du har jobbat med värdskap. Har du ett intresse för whisky är det ett plus. Vi lär dig allt du behöver veta om whiskytillverkning

Det finns mycket som gör High Coast Distillery unikt, klimatet, älven, noggrannheten, råvarorna och våra fat. Sedan fyra år har vi ett Visitor Center med reception, shop, café och restaurang. Där tar vi emot alla våra besökare och därifrån utgår våra guidade visningar. Under juni, juli och augusti har vi öppet alla dagar med servering och guidade visningar. Vi sätter vårt Värdskap högt och att gästen alltid känner sig i centrum.

 

Vi kommer behöva personal under juni, juli och augusti, det är mest intensivt under juli och två första veckorna i augusti. Det kommer vara några utbildningstillfällen på kvällstid innan säsongen startar som är obligatoriska.

 

Har du frågor om arbetet kontakta Catarina Molitor Sjöberg, Besökscenter chef, 070-578 4056.

 

Maila din ansökan med CV och referenser till catarina@highcoastwhisky.se. Ange om det är någon specifik period i sommar du kan jobba. Vi vill ha din ansökan senast 20 februari.

Urval och intervjuer sker löpande så sök redan nu.

High Coast Distillery är medlem i Visita och har kollektivavtal.

 

 

High Coast Distillery gör singel malt whisky i världsklass. Vi ligger otroligt vackert vid Ångermanälvens strand i Bjärtrå, Kramfors, i hjärtat av Höga Kusten.