Box Nyhetsbrev

Ja tack, jag vill gärna att ni håller mig uppdaterad via Box Nyhetsbrev. Sätt upp mig på listan!

Vi som jobbar här

Thomas Larsson

Thomas Larsson

Vår verkställande direktör Thomas Larsson är bonden som bytte mjölken mot whiskyn. Thomas är engagerad i miljöfrågor och har med stor entreprenöriell kraft ägnat sig åt biodrivmedel. Thomas tillhör den grupp som grundade Box Destilleri.

Roger Melander

Roger Melander

Destillerichef Roger Melander är whiskynörden som tog steget från expert på att dricka whisky till expert på att producera den. Innan Roger tog steget in i whiskyvärlden jobbade han med konstruktion och produktutveckling som maskiningenjör i eget bolag. Roger är sedan många år en auktoritet i branschen och räknas som en av de mest kunniga i whiskyvärlden.

Hasse Nilsson

Hasse Nilsson

Vår senior brand ambassador Hasse Nilsson har en bakgrund som en av Sveriges mest publicerade whiskyskribenter. Många har också lärt känna honom som entusiastisk och skicklig provledare. Hasse har arbetat på reklambyråer och med kommunikation i alla former. Han sitter dessutom på stol nummer 12 i Svenska Spritakademien.

Peter Granåsen

Peter Granåsen

Den som håller ordning på pengar och papper är ekonomichef Peter Granåsen. Peter är revisor och har arbetat som ekonomiansvarig på flera företag. Peter har också varit återförsäljare för BMW, vilket resulterat i en närmast manisk passion för tyska bilar med mycket hästkrafter.

Sandra Wiberg

Sandra Wiberg

Sandra Wiberg är den som ofta svarar i telefon när någon ringer till Box. Hon jobbar med fatägarservice och sköter väldigt mycket av det som sker i bakgrunden. Sandra bor i Kramfors och har tidigare jobbat i klädbutik.

Leif Skoglund

Leif Skoglund

Leif Skoglund är en av dom som sköter produktionen på Box. Han är utvecklingsingenjör och har jobbat som processansvarig på pappersbruk i 23 år. Leif bor i Kramfors och har en passion för motorer, särskilt amerikanska muskelbilar.

Benny Hörnström

Benny Hörnström

Benny Hörnström är den som håller ordning i lagerhusen och sköter om våra fat. Han är född och uppvuxen ett stenkast från destilleriet och minns när han som barn gick i simskola vid Box kraftverk. Benny har varit egenföretagare inom åkeribranschen i 25 år. Han var med redan då destilleriet började byggas.

Peter Söderlind

Peter Söderlind

Peter Söderlind arbetar med fatägarservice och som brand ambassador. Håller provningar och deltar på mässor. Har en lång bakgrund inom Systembolaget. Peters farfar var för övrigt timmerflottare vid timmersorteringen vid Sandslån som låg utanför Box, något som ligger till grund för ett gediget historieintresse för området.


    

Janne Groth

Janne Groth

Janne Groth är Brand Ambassador för Box. Har lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från Diageo.

Stefan Karlsson

Stefan Karlsson